dinsdag 10 juli 2012

Leesvoer

Dit is heerlijk thuiskomen. Dit lag in mijn brievenbus in een grote dikke envelop.



Dit jaar voor het eerst een abonnement op de specials genomen, daarom zat waarschijnlijk de tas erbij.
Dus jullie begrijpen wel wat ik vanavond aan het doen ben.

zondag 8 juli 2012

vrijdag / zaterdag

Aangezien ik toch wel erg veel last van mijn elleboog blijf houden. Ben ik toch maar even naar de huisarts geweest. Overbelasting! (Door de verhuizing van mijn werk ruim een maand geleden.)
Nu moet ik de balans zien te vinden tussen rust en bewegen. Tja, dat doe ik al een maand lang. Stom eigenlijk dat je dan toch weer teleurgesteld bij zo'n arts vandaan komt. Je verwacht tegen beter weten in dat hij iets heeft of zegt zodat het zo over is. Maar nee, er is niets voor. Ja meer pijnstilling, dat hoef ik niet. En ik moest er rekening mee houden dat ik in maanden moest denken van herstel. Ach, ik ben inmiddels niet anders gewend.

Ik ben wel heel gedoseerd af en toe weer aan het quilten. Echt met beleid.

Gisteren naar de bee geweest (en nee weer geen foto's gemaakt). Het was weer gezellig, even over totaal andere dingen praten. Ik heb maar een naadje van mijn Pie & tart aan elkaar gezet. Doe ik het met beleid of niet? Daarna even de stad in en daarna op ziekenhuisbezoek met Anita bij een vriendin in het AMC.
Wat was het druk in de stad. Veel toeristen en drie grote evenementen: De Dijk, Madonna en Dance Sensations. Ik vind die drukte drie maal niks. En de metro naar het AMC was ook nog eens super warm, bah. Terug zijn we ook met de trein gegaan.
Uiteindelijk was ik pas om zes uur thuis. Totalloss. En voor de zaterdag lag ik al voor tien uur in bed, ik was echt doodop.

Vandaag een lekker relaxe dagje. Met regen!

Allemaal een fijne zondag.

zondag 1 juli 2012

Lens quilt

Tja de lensquilt, die staat bij ook al een poosje op mijn wensenlijstje. En nu heb ik er eindelijk stof voorgekocht. Het zal overigens wel pas in het najaar worden dat ik er aan begin. Het is een quilt die ik volledig op de naaimachine zal maken.

Pie en tart update

Gisteravond heb ik weer wat aan de Pie & tart zitten voorbereiden.








Een aantal heb ik inmiddels weer klaar. Nog een en dan kan ik de rij weer aan het grote geheel maken. Dit heb ik niet allemaal gisteravond gedaan hoor. Toen heb ik alleen stof gesneden en een aantal geplakt om papiertjes.

Heel langzaam aan gaat het beter met mijn arm. Ik heb tractie uitgevoerd op mijn duim en eindelijk "schoot het los". De pijn is hiermee niet over, maar ik kan mijn duim weer normaal bewegen. Het zit nu nog voornamelijk in mijn elleboog. Dus ik zal alles met beleid moeten doen en dat is moeilijk, zucht.
Allemaal een fijn weekend.